Her kan du læse, hvad andre har oplevet på kurser i Journey metoden.

En ubeskrivelig oplevelse

Journey har været så ubeskrivelig en oplevelse. Tænk sig at få nøglen til ens sjæls visdom på den måde. Det er ikke bare befriende, det er direkte livsforandrende ! TAK.

Savana


Et spændende og dybtgående kursus

Et spændende og dybtgående kursus. Veltilrettelagt og let at følge. Udbyttet er omfangsrigt, og det har flyttet grænser og rørt noget meget dybtliggende i min bevidsthed, der trængte til at komme op til overfladen og blive tilgivet. Dette har medført en utrolig frihed. Mange tak for det!

Hans Jørgen


Jeg har genfundet modet til at være mig selv

Af hjertet tak for denne store oplevelse. Jeg føler mig beæret af at have fået disse guddommelige redskaber til at kunne finde ind til min kerne- min kilde. Jeg har i min barndom været meget spirituel og har nu genfundet mit mod til at være mig selv. Jeg vil ikke længere lægge låg på – Så TAK.

Charlotte


Det føles rensende og befriende i kroppen

Jeg har oplevet dette kursus som fantastisk godt og om muligt meget bedre end det i Solrød, som jeg også oplevede, som virkelig godt og fantastisk, som jeg blev lidt høj af. For mig har det været godt at få det hele 2 gange med en periode imellem til at fordøje de mange indtryk. Forundret over hvilke minder metoden åbner til og hvor rensende og befriende det føles i kroppen efterfølgende.

Anne-Mette


Dyb visdom og kærlighed

Jeg har mærket, der er sjæl med i arbejdet og meget opmærksomme hjælpere. Marianne brænder virkelig igennem med hele sin personlighed, følelser og dybe visdom og kærlighed.  Det, der var vigtig for mig, var, at jeg kunne læne mig op ad deres viden, visdom og erfaringer, som brød med tidligere erfaringer, jeg havde med mig fra hjemmet, skolen og arbejdslivet. Dybfølt tak!

Kirsten


Uforglemmelig oplevelse

Journey er et helt unikt koncept. Kurset er meget inspirerende. Undervisere og trænere er meget, meget inspirerende og motiverende. Det har været en uforglemmelig oplevelse. TAK!

Anne


Journey er guddommelig!

Kære Marianne og Journey teamet. Jeg vil gerne sige dig/jer et STORT tak, for det smukke, smukke arbejde I udfører. Det er dybt rørende, hvor stor en power The Journey har. The Journey er GUDDOMMELIG!  Hele det ‘rum’ I bygger op omkring The Journey er med til at skabe tillid, fortrolighed og tryghed. SÅ vigtige elementer for at turde åbne hjertet op til de allermest sårbare sider. TAK.

Kirsten


Alt var bare perfekt!

Tak for en fantastisk weekend – alt var bare så perfekt! De overdådige buketter var prikken over i’et, men også de farvekodede handouts vi fik. Detaljen med de forskellige farvede papirer er fantastisk, og så var alle I trænere så venlige og imødekommende. Jeg følte mig virkelig velkommen – tak for det.

Pia


Et fantastisk kursus, der har ændret mit liv

Sikke en rejse ned i kroppen. Føler mig dybt taknemmelig, rørt og lettet. Journey var for mig en snu metode, hvor jeg i et trygt rum kunne lade min krop slippe et dybt traume, uden at mit ego forhindrede processen, uden at føle skyld/skam over for mine medkursister, og jeg kunne være med det. Undervisningen blev formidlet formidabelt af Bettina. Hun er virkelig inspirerende og super dygtig til at guide os via hendes egne historier. Et fantastisk kursus, der har ændret mit liv.

Anne-Mette


Utrolig givtigt redskab i arbejdet med egne klienter

Jeg er taknemmelig for at have oplevet så dybt et arbejde med egne følelser. Det er afgjort ikke sidste gang, jeg har stiftet bekendtskab med Journey. Jeg følger mig meget motiveret for at fortsætte uddannelsen til vejs ende, da jeg også føler, det er et utroligt givtigt redskab i arbejde med egne klienter i egen praksis.

Charlotte (psykolog)


Jeg tør være i mine følelser

Med hver eneste Journey proces føler jeg mig mere fri, mere glad og mere mig. Det er en genial metode til at turde være i mine følelser, men også hjælpe mine børn med at være i deres.

Jeg har sluppet meget af min barndoms eksistentielle angst for at blive forladt, for at leve, for at være glad, begejstret, for at fylde – og ja, tale alt for meget og alt for højt. Nu accepterer jeg, at jeg er den, jeg er.

Camille


Jeg har fået håbet tilbage

Det er genialt, at man med denne metode kan komme ind til sine dybeste minder og ændre på dem. Journey er en legende metode, alle kan være med uanset alder, religion, størrelse og køn.

Du kan bruge metoden, uanset om du kan læse eller skrive (når du først lige har lært det!). Metoden har i den grad givet mig HÅB! Håb om, at jeg kan komme ud af den depression, som har fyldt det meste af dit liv.

Pianoa