Kom depression og angst til livs med Journey metoden

Kevin Billett ankom for over 20 år siden til en Journey session med Brandon. Han var skeptisk, men han var også dybt deprimeret og overlevede på en blanding af piller og alkohol og var derfor villig til at prøve. 

På bare én session var han forandret for evigt. Han fandt nemlig det minde, som var roden til, at han siden han var en lille dreng havde undertrykt sine følelser, særligt glæden, og derfor var endt i sin fortvivlede tilstand.

For nogle kræver det flere processer end én at komme til roden af det, som lukker ned for glæden i livet – det tæppe af tristhed, som også kaldes depression. Men metoden er den samme.

Du kan også få det bedre!

Kevin har siden sin egen oplevelse undervist både i Journey metoden, lederskab og enneagrammet, men hans hjertebarn er netop at hjælpe mennesker ud af depression.

Kevins egen erfaring og erfaringen med hundredvis af klienter danner baggrund for kurset Ud af Mørket, som du nu kan opleve i Sydsverige.

Ud af Mørket er et grundkursus i Journey metoden. Det betyder, at der ikke kræves noget forudkendskab, og at alle kan deltage. Mange deltagere oplever, at det faktisk er lettere at komme på dette kursus frem for Journey Intensive, som jo er 3 dage – og hvor fokus er på at lære begge metoderne. Her arbejdes i stedet med overbevisninger og mange små, men effektive processer.

 

På kurset Ud af Mørket lærer du:

–    Hvorfor stress, angst og depression er så udbredt i vores verden
–    De virkelige årsager til stress, angst og depression
–    Hvad socialt betingede overbevisninger har at gøre med din følelsesmæssige og fysiske sundhed
–    Hvordan du effektivt håndterer søvnudfordringer, bekymringer, tristhed, negativ selvsnak og udmattelse.

Slip de negative overbevisninger

Ud af Mørket tilbyder en unik tilgang til, hvordan du kan slippe de uhensigtsmæssige overbevisninger, du har fået med dig igennem livet – fra familie, venner, samfundet og andre betydningsfulde personer i dit liv.

Dette 2-dages kursus med den svenske underviser Lars Hornborg kan hjælpe dig med at forstå de bagvedliggende årsager til f.eks. angst, depression og stress.

Ofte ligger der en række usunde mønstre, vaner – og skelsættende oplevelser i livet – under disse tilstande af bekymring, udmattethed, stress og depression.

Få mere klarhed og sindsro

På kurset lærer du en række teknikker, der hjælper dig med at få mere klarhed, mere sindsro. Det kan være netop det, du har brug for til at komme “ud af det blå” og ind i livet.

Kommende kurser

20.-21. november  2021

Dette kursus foregår i Alvesta i Sverige.

Underviser er Lars Hornborg, og kurset foregår på svensk. Der er mulighed for dansk oversættelse, du skal blot skrive inden. Du får udleveret alle papirer på dansk. Der er desuden flere danskere til stede på kurset som trænere.

Prisen for kurset er 2.750 svenske kroner (ved tilmelding senest 1. oktober) – dvs. ca. 2.020 danske kroner.

Har du allerede været på Journey kursus før, betaler du kun halv pris for kurset (1.375 SEK – ca. 1.000 danske kroner.) 

Efter 1. oktober stiger prisen til 3.250 svenske kroner (ca. 2.400 danske kroner).

Journey i Danmark · Følelsesterapi, der forløser på et dybt plan
Journey terapi er udviklet af Brandon Bays · Følelsesterapi, der forløser på et dybt plan
Journey terapi er udviklet af Brandon Bays · Følelsesterapi, der forløser på et dybt plan