Her finder du en oversigt over de kurser, som Journey tilbyder. Du finder alle kurserne her:

Journey Intensive

Dette er grundkurset i Journey teknikken, hvor du lærer de teknikker, Brandon har undervist i mere end 25 år. Grundteknikkerne er den følelsesmæssige Journey og den fysiske Journey. Du får mulighed for at modtage og give en af hver af disse Journey processer på kurset. Derudover lærer du en række ekstra teknikker på 3. dagen til at komme endnu dybere ind og finde frem til en naturlig og ren tilgivelse. Kurset foregår over 3 dage fra ca. 9 – 20 alle dage.

Næste kursus med Brandon Bays (grundlæggeren af metoden) er i København 13.-15. april 2019. Læs mere om kurset her.

Conscious Abundance

Hvor meget rigdom tillader du dig selv? På Conscious Abundance arbejder vi med at finde ind til “de tavse sabotører”, som begrænser os i vores liv. Vi udtrykker og frisætter vores fulde potentiale, sådan at vi kan leve i overflod på alle områder af vores liv – i kærlighed, økonomi, karriere, sundhed, bolig osv. Kurset handler ikke bare om at finde ud af, hvad du ønsker dig af livet – men at finde ud af, hvorfor du ikke tør tage imod alt det gode, som strømmer til dig hele tiden.

Find kommende Conscious Abundance kurser lige her.

Healing With Conscious Communication

Kurset varer 2,5 dag og handler om evnen til at åbne hjertet og kommunikere herfra. Du lærer en række effektive værktøjer til, hvordan du kan kommunikere bevidst, elegant og uden at anstrenge dig – fra dit dybeste selv.

Fra dette sted kan du igangsætte dyb healing og transformation i dig selv og dine klienter. På kurset vil du lære, hvor stor betydning det non-verbale (kropssproget bl.a.) har på vores fysiologi, adfærd og følelser. Og du vil samtidig lære, hvordan du bevidst kan medvirke til din egen og andres sundhed og velbefindende.

Finde de kommende HCC kurser lige her.

No Ego

No Ego retreatet varer 8 dage. På kurset arbejder vi med at pille det “stillads” ned, som er vores ego-identitet – en falsk identitet. I denne proces kommer vi samtidig ind til kernen af vores sande identitet. Kurset undervises af Brandon Bays og Kevin Billett. Det varer 8 dage, hvor vi sammen græder, griner og går igennem livsændrende Journey processer.

Processerne på dette kursus er designet til at afsløre de løgne, du har levet dit liv på (din ego-identitet) – men også dine “fikseringer”, dvs. de steder, egoet styrer dig. Du er ikke dit ego!

På kurset vil du opdage, hvad “smerten” bag dine kontrolmønstre, angst, depression mv. egentlig er. Du vil forstå dig selv på en ny og mere medfølende måde. No Ego retreatet er en del af det uddannelsen til Journey terapeut og forudsætter, at du har været på Journey Intensive og Conscious Abundance.

Næste No Ego kursus finder du her.

Life Transformation Retreat

Life Transformation Retreat hører også under Journey terapeut uddannelsen. Det et 8 dages kursus, hvor vi lever, ånder og arbejder med os selv non-stop.

På dette kursus samles alt det, vi har lært på de øvrige Journey kurser, og du lærer, hvordan du som Journey terapeut kan arbejde med alle slags lidelser og sygdomme, fobier og følelsesmæssige traumer. Du lærer, hvordan du kan dykke ned i og arbejde som terapeut fra din egen indre kilde af stilhed og nåde. Herefter vil du – når du har fuldendt de nødvendige cases – kunne arbejde som Journey terapeut.

Life Transformation Retreat forudsætter, at du har deltaget i de øvrige Journey kurser: Journey Intensive, Conscious Abundance og Healing With Consciuos Communication.

Find næste kursus her.