Glæde, afvisning, vrede, håb, tristhed, angst, ensomhed, tillid, jalousi, forkerthed – der er mange følelser, dit barn må forholde sig til i denne verden.

Du vil med garanti gøre alt for at hjælpe dit barn og ruste det til at få et godt liv. Støtte dit barn i både at kunne rumme frustration og spænding og være med sorg og skuffelse. Alle forældre ønsker, at deres barn tror på sig selv og har et godt selvværd. Men hvordan hjælper vi dem bedst?

 

Robuste og glade børn

Med Journey Junior kan du give dit barn en hel dag, der styrker det til et liv i glæde og frihed. Gennem leg, kreativitet, rollespil, visualiseringer, afslapningsøvelser og meget andet sjov erfarer børnene, hvordan de kan være med alle slags følelser og forholde sig til frygt og sårbarhed.

På denne dag får de øjnene op for, at vi alle er noget ganske særligt og har værdi. De møder deres egen indre helt og kommer i kontakt med deres eget lys og indre visdom. De lærer deres unikke kvaliteter og styrker at kende og får tillid til deres værd.

Om eftermiddagen modtager alle børn en individuel Journey fra en af de voksne trænere, så de kan give slip på frygt, vrede, mindreværd eller hvad, der ligger klar til forløsning. Her opdager de forvandlingen ved at sætte ord på undertrykte følelser og mærker frigørelse ved at tilgive både sig selv og andre.

Det hele kommer til at foregå i en legende og tryg atmosfære med talrige voksne til at støtte og hjælpe.

Det er for børn i alderen 6-12 år. Der er plads til maksimalt 20 børn.

 

Kurset blev afholdt for første gang i Danmark januar 2018

Det var en meget stor glæde at dele Journey værktøjer med en masse skønne børn, og vi ser frem til næste Journey Junior. Datoen er endnu ikke fastlagt.