Journey metoden er ikke bare noget, du bruger én gang i livet. Når du først har lært at bruge metoden, kan du bruge den resten af dit liv! Med Journey arbejder du med den underliggende årsag til sygdom, angst, depression mv. Man kommer så at sige “til bunds” med problemerne.

Teknikken kan bruges til stort set alt

Flere hundrede tusind mennesker har allerede været på kursus i Journey teknikkens simple, men virkningsfulde trin-for-trin proces.

Efter et Journey kursus oplever mange, at deres smerter mindskes, at deres angst, depression, stress, sorg eller seksuelle blokeringer mindskes – og mange oplever, at deres selvværd bliver bedre, at deres vrede bliver mindre – og deres afhængigheder forsvinder. Journey teknikken åbner dig op for direkte at opleve dit eget uendelige potentiale.

Du får mulighed for at tilgive

Journey arbejdet går meget dybere end konventionelt behandling. Den renser følelsesmæssige blokeringer, som ligger gemt i dine celler og skaber vedvarende og livsændrende resultater. På et Journey kursus arbejder du direkte med din underbevidsthed på at give slip på gamle historier, minder og blokeringer – og ikke mindst tilgive og heale gennem din indre sandhed og storhed.

Dine celler slipper gamle minder

Idet du får adgang til specifikke minder i dine celler, har du mulighed for at forløse minderne og give slip på dem. Der sker ofte store gennembrud og healing af dybe sår på et Journey kursus. Der er masser af videnskabelige undersøgelser, som underbygger Journey metoden, bl.a. har Bruce Lipton, Candace B. Pert og Deepak Chopra alle påvist, at undertrykte følelser kan føre til, at cellernes receptorer blokerer.

Du mødes med ligesindede

På Journey Intensive kurset arbejder du og alle andre deltagere med at heale både fysiske og følelsesmæssige temaer.  Denne måde at “heale sammen” på har en kæmpemæssig kraft indbygget. Du vil opleve, at du møder mennesker med samme interesse som dig – og du har mulighed for at være med i vores fælles danske Facebookgruppe, hvor du kan aftale at udveksle Journeys med andre og holde dig opdateret om Journey udvekslingsaftener.

Du møder følelsesmæssig støtte

Udover underviseren er der en række trænere til stede, som alle selv har været på et Journey kursus – nogle er under uddannelse til Journey terapeuter, mens der også altid er færdiguddannede Journey terapeuter med som trænere. Deres rolle er at støtte dig som deltager og sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse. På den måde kan du slappe fuldkommen af og blot fokusere på din egen healing.


Brandon

Brandon kommer fra USA, bor i England og underviser i Journey i hele verden. Hun er en internationalt anerkendt forfatter og krop-sind ekspert.

Det var igennem sygdom og modstand, at Brandon opdagede sit sande kald. Brandon blev i 1992 diagnosticeret med en stor svulst i underlivet. Det sendte hende ud på en bemærkelsesværdig, sjælssøgende, transformerende og befriende helbredelsesrejse, hvor hun fandt en metode til at få direkte adgang til sjælen og det grænseløse helbredelsespotentiale, som bor i os alle.

Brandon har i over 20 år inspireret og hjulpet hundredtusindvis af mennesker til at blive mere glad, sundere, mere hele, mere forbundet med sig selv og mere fri til at leve det liv, som de ønsker.


Kommende kurser i Danmark

Vi har netop holdt kursus i Danmark i april 2019. Vi annoncerer snart kommende kurser i Danmark.

Pris

595 € (ca. 4.426 kr.) for 3 dage.

Du modtager printet kursusmateriale på dansk. Du skal selv sørge for frokost alle dage. Overnatning er ikke inkluderet i prisen.

Tidsplan

Dag 1: 9-20.30
Dag 2: 9-19
Dag 3: 9-19 (Advanced Skills)

Ankomst og registrering

Medbring din ordrebekræftelse/velkomstbrev til kurset. Der vil være registrering fra kl. 8.30 på dag 1.