Journey metoden er ikke bare noget, du bruger én gang i livet. Når du først har lært at bruge metoden, kan du bruge den resten af dit liv! Med Journey arbejder du med den underliggende årsag til sygdom, angst, depression mv. Man kommer så at sige “til bunds” med problemerne.

Teknikken kan bruges til stort set alt

Flere hundrede tusind mennesker har allerede været på kursus i Journey teknikkens simple, men virkningsfulde trin-for-trin proces.

Efter et Journey kursus oplever mange, at deres smerter mindskes, at deres angst, depression, stress, sorg eller seksuelle blokeringer mindskes – og mange oplever, at deres selvværd bliver bedre, at deres vrede bliver mindre – og deres afhængigheder forsvinder. Journey teknikken åbner dig op for direkte at opleve dit eget uendelige potentiale.

Du får mulighed for at tilgive

Journey arbejdet går meget dybere end konventionelt behandling. Den renser følelsesmæssige blokeringer, som ligger gemt i dine celler og skaber vedvarende og livsændrende resultater. På et Journey kursus arbejder du direkte med din underbevidsthed på at give slip på gamle historier, minder og blokeringer – og ikke mindst tilgive og heale gennem din indre sandhed og storhed.

Dine celler slipper gamle minder

Idet du får adgang til specifikke minder i dine celler, har du mulighed for at forløse minderne og give slip på dem. Der sker ofte store gennembrud og healing af dybe sår på et Journey kursus. Der er masser af videnskabelige undersøgelser, som underbygger Journey metoden, bl.a. har Bruce Lipton, Candace B. Pert og Deepak Chopra alle påvist, at undertrykte følelser kan føre til, at cellernes receptorer blokerer.

Du mødes med ligesindede

På Journey Intensive kurset arbejder du og alle andre deltagere med at heale både fysiske og følelsesmæssige temaer.  Denne måde at “heale sammen” på har en kæmpemæssig kraft indbygget. Du vil opleve, at du møder mennesker med samme interesse som dig – og du har mulighed for at være med i vores fælles danske Facebookgruppe, hvor du kan aftale at udveksle Journeys med andre og holde dig opdateret om Journey udvekslingsaftener.

Du oplever at blive støttet følelsesmæssigt

Udover underviseren er der en række trænere til stede, som alle selv har været på et Journey kursus – nogle er under uddannelse til Journey terapeuter, mens der også altid er færdiguddannede Journey terapeuter med som trænere. Deres rolle er at støtte dig som deltager og sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse. På den måde kan du slappe fuldkommen af og blot fokusere på din egen healing.


Underviser Arnold Timmerman

Arnold er fra Holland og født i 1971. Han er uddannet inden for jura og har arbejdet som professionel fotograf, men også med coaching og ledelsesudvikling.

Han blev færdig som Journey terapeut i 2004 og har siden da rejst rundt med Brandon Bays i hele verden – først som lydmand og siden 2008 som underviser af metoden.

I 2011 holdt Arnold pause fra The Journey for at skrive bøger, drive sin egen coaching virksomhed – og aller vigtigst – tilbringe tid med sin kone og datter i de spanske bjerge, hvor de bor nu.

I slutningen af 2015 vendte Arnold tilbage til the Journey – nu som Brandons medunderviser på langt de fleste af hendes grundkurser Journey Intensive. Arnold underviser også metoden (uden Brandon) i Holland, Belgien og nu også Danmark. Han har ligeledes startet Journey i Spanien.

Arnold er en vidunderlig underviser – og danskerne har taget rigtigt godt imod ham, de 2 gange han har været medunderviser for Brandon i Danmark (2018 og 2019).


Kommende kurser i Danmark

Pt. er det kommende kursus (som skulle have været afholdt 13.-15. november 2020) udskudt.

Vi melder en dato ud, så snart vi har en dato.

Pris

2.995 kr.

Du modtager printet kursusmateriale på dansk. Du skal selv sørge for frokost alle dage. Overnatning er ikke inkluderet i prisen.

Tidsplan

Dag 1: 9 – 20.30
Dag 2: 9 – 19
Dag 3: 9 – 19 (Advanced Skills)

Ankomst og registrering

Medbring din ordrebekræftelse/velkomstbrev til kurset. Der vil være registrering fra kl. 8.30 på dag 1.