På kurset Conscious Abundance arbejder vi med at finde ind til “de tavse sabotører”, som begrænser os i vores liv. Vi udtrykker og frisætter vores fulde potentiale, sådan at vi kan leve i overflod på alle områder af vores liv – i kærlighed, økonomi, karriere, sundhed, bolig osv. Kurset handler ikke bare om at finde ud af, hvad du ønsker dig af livet – men at finde ud af, hvorfor du ikke tør tage imod alt det gode, som strømmer til dig hele tiden.

Se hvornår kurset bliver afholdt her.

På kurset lærer du at fjerne de blokeringer, som afholder dig fra at udtrykke og sætte dit sande potentiale fri – og du lærer, hvordan du helt uden anstrengelse skaber et magisk liv på alle planer.

 

Hvor meget rigdom tillader du dig selv?

De fleste manifestationskurser hjælper os med at udtrykke vores ønsker – men har du nogensinde undret dig over, hvorfor dine ønsker ikke altid bliver opfyldt?

Conscious Abundance hjælper dig med at finde ind til den endnu dybere sandhed – nemlig hvor meget overflod du tillader i dit liv – og du får hjælp til at luge ud i alle de overbevisninger, celleminder og gamle løfter, som underminerer dine dybeste drømme og ønsker.

 

Sig farvel til dine tavse sabotører

Du får mulighed for – en gang for alle – at sige farvel til alle dine afvisningsmønstre – lavt selvværd, negative overbevisninger, frygt, “ikke god nok” og “jeg kommer aldrig til…”  – alle disse uhensigtsmæssige måder du har holdt dig selv nede og ikke tilladt det gode i livet at komme til dig.

Uanset om vi er bevidste om det eller ej, styrer disse underliggende mønstre meget af vores liv. Og på Conscious Abundance hiver vi de uhensigtsmæssige mønstre op og renser dem ud. Det gør dig fri til at byde velkommen til livets uendelige overflod.

ADVARSEL: Deltagere på Conscious Abundance manifesterer ofte deres ønsker og bønner hurtigt – så pas på, hvad du beder om!

Hvis du ønsker dig mere i livet, et mere tilfredsstillende arbejde, mere kreativitet, følelsen af at være fyldt op og kunne udtrykke dig frit og mere harmoniske relationer – så er dette DIN weekend!

Det er et kærligt og sjovt retreat, som vil få dig til at føle, at du svæver på en sky af overflod.

 

På Conscious Abundance vil du:

  • Finde frem til og afsløre dine begrænsende mønstre , de tavse sabotører som holder dig tilbage eller blokerer dit potentiale
  • Være i Journey proces en hel dag, i denne fuldkomne indre rengøring vil du rense dine sabotører og blokeringer ud og sætte dig selv fri
  • Opleve en frihed, der vinder genklang overalt – denne frihed åbner dig op for dit indre kreative geni
  • Fra sand frihed finde frem til dit hjertes dybeste ønske for dig, mens du fremkalder visionen om et helt nyt liv
  • Brainstorme med andre om en dynamisk handlingsplan med praktiske måder, hvorpå du kan lade overfloden blomstre i dit liv
  • Tage hjem og kende dit sande potentiale, klar til at tiltrække overflod magnetisk på alle områder af dit liv – sundhed, kreativitet, økonomi, kærlighed.
  • Opdage hvordan du bliver din egen magiker, som deltager i manifestationens vidunderlige og magiske dans – og fortsætter med at skabe overflod.

De praktiske detaljer

Dato: Se den internationale kalender her.

Forudsætning: Kurset er kun for personer, som allerede har taget Journey Intensive/Experience