• Er du klar til den fulde frihed?
  • Har du været på Journey Intensive?
  • Er du blevet fascineret af, hvor fantastiske Journey værktøjerne er?

Hvis du slet ikke føler dig klar til at stoppe her – så fortvivl ikke – Journey universet er fyldt af magiske kurser, retreats og forvandling.

Du har både mulighed for at tage en uddannelse til Journey terapeut – eller deltage i blot ét af de mange spændende kurser, som Journey udbyder. Kurserne kan du læse om her.

Du kan vælge at tage Journey uddannelsen, fordi du har lyst til at blive terapeut. Du kan også bare tage uddannelsen, fordi du har et dybt ønske om frihed og om at slippe alle dine gamle mønstre.

En uddannelse der vil ændre dit liv

Journey International tilbyder en terapeut-uddannelse, hvor du bliver uddannet i alle facetter af Journey terapien og ikke mindst kommer igennem rigtig mange af dine egne temaer, egomønstre mv.

Der er to spor i uddannelsen – “Personlig Healing” eller “Terapeut Uddannelsen”. Den bliver du introduceret for efter det grundlæggende Journey kursus. Læs mere om kurserne på uddannelsen her.

Hvis du er interesseret i uddannelsen, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Vi glæder os til at møde dig på kommende Journey kurser og hjælpe dig med at gå endnu dybere ind i dig selv, mærke dine følelser og skrælle alle dine unødvendige lag af.